Välkommen Therése!


Polymercentrum har nu fått en efterlängtad resursförstärkning genom Therése Axelsson, vår nya utbildningsadministratör. Hon finns på vårt kontor i Anderstorp och håller i allt det praktiska runt kursverksamheten.

Therése är uppvuxen i Bölebyn, strax utanför Piteå. Resan söderöver började när hon hälsade på en kompis i småländska Burseryd och på stående fot bestämde sig för att flytta till trakten.

– På en vecka hade jag packat, fixat jobb och boende. Omgivningarna påminner starkt om Norrbotten så jag kände mig hemma direkt, berättar Therése.

Efter att ha jobbat som undersköterska ett tag var det dags att utveckla intresset för kost och träning ytterligare. Hon utbildade sig till personlig tränare och startade eget företag. Efter några år i egen regi övergick Therése till kommunens träningsverksamhet.

Nästa steg blev tre år inom den ideella organisationen Kvinnojouren, där hon hjälpt utsatta kvinnor och barn i Gislaved och Gnosjö kommun att bygga upp ett nytt liv fritt från våld.

Och nu är det alltså dags för Polymercentrum och att vara med att bygga upp den kraftigt expanderande verksamheten med kortare kurser och längre yrkesutbildningar till ställare och operatörer.

I övrigt är Therése nyligen fyllda 39 år och har tre barn i åldrarna 9-17 år, plus en hund. Hon älskar latinsk dans och är zumbainstruktör.

Vi alla hälsar Therése varmt välkommen till plastbranschen!