Karriär

Karriär

Karriär

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Polymercentrum Sverige AB är ett neutralt och oberoende kompetenscentrum för alla som vill öka sin kunskap om polymera material. Förutom att erbjuda Sveriges mest kompletta kursprogram inom plastområdet fungerar Polymercentrum som en resurs för högskolor, forskningsinstitut och yrkeshögskolor. Vi samarbetar även med branschorganisationer och externa konsulter med gedigen branschkompetens. Allt i syfte att bredda kunskap och utveckla plastindustrin mot framtidens utmaningar. Polymercentrum Sverige AB har sitt säte i Anderstorp, i den industritäta Gnosjöregionen där plastindustrin har en mycket framträdande roll.

Genom vårt dotterbolag Polymertekniska Institutet AB erbjuder ett test- och kompetenscenter inom polymera material och polymerteknik med en projektorienterad organisation samt ett antal tekniskt kompetenta projektledare. Fysiskt finns vi i Jönköpings län, närmare bestämt Värnamo, men har Norden som upptagningsområde.

Gruppbild

Vem behöver vi?

Vem behöver vi?

Hos Polymercentrum arbetar du mycket nära medlemsföretagen, andra branschorganisationer och myndigheter. Du är lyhörd för kunskaps- och utvecklingsfrågor, lagstiftning, nytänk och innovationer i branschen. I ditt dagliga arbete får du direkt återkoppling från branschen och hjälper våra medlemsföretag att öka sin konkurrensförmåga.

Just nu söker vi en Ekonomiassistent

Just nu söker vi en Ekonomiassistent

Polymercentrum är inne i en intensiv fas och behöver därför stärka sitt team med ytterligare en viktig resurs.

Vi söker en självgående, noggrann, initiativrik, ansvarstagande och prestigelös person, vi önskar att du har god samarbetsförmåga, siffersinne och att du tycker att det är lätt och roligt att ha med siffror att göra.

KOMPETENSER

  • Några års erfarenhet av administrativa sysslor.
  • Erfarenhet av följande programvaror: Monitor, Fortnox, Excel och Teams ser vi som en stor fördel men inget krav.
  • Vi har arbetsplatser i både Värnamo och Anderstorp varför det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten genom att klicka på knappen nedan.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här

Ny karriär?

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och driftiga personer som har intresse för att arbeta hos oss. Du kan också arbeta med oss som exempelvis föreläsare, kursledare eller fristående konsult.

Om du har utbildning eller erfarenheter inom polymer- eller plastbranschen är vi särskilt intresserade av att skapa kontakt med dig. Du kan också ha en bakgrund inom t.ex. produktion, utvecklingsarbete, forskning, utbildning eller sälj- och projektledning.

Även om vi just nu inte har något som passar dig, får du gärna skicka in en spontananmälan.

ADRESS

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp

UC_Sigill