Jobba hos oss

Jobba hos oss

Karriär

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Polymercentrum Sverige AB är ett neutralt och oberoende kompetenscentrum för alla som vill öka sin kunskap om polymera material. Förutom att erbjuda Sveriges mest kompletta kursprogram inom plastområdet fungerar Polymercentrum som en resurs för högskolor, forskningsinstitut och yrkeshögskolor. Vi samarbetar även med branschorganisationer och externa konsulter med gedigen branschkompetens. Allt i syfte att bredda kunskap och utveckla plastindustrin mot framtidens utmaningar. Polymercentrum Sverige AB har sitt säte i Anderstorp, i den industritäta Gnosjöregionen där plastindustrin har en mycket framträdande roll.

Genom vårt dotterbolag Polymertekniska Institutet AB erbjuder ett test- och kompetenscenter inom polymera material och polymerteknik med en projektorienterad organisation samt ett antal tekniskt kompetenta projektledare. Fysiskt finns vi i Jönköpings län, närmare bestämt Värnamo, men har Norden som upptagningsområde.

Gruppbild

Vem behöver vi?

Vem behöver vi?

Hos Polymercentrum arbetar du mycket nära medlemsföretagen, andra branschorganisationer och myndigheter. Du är lyhörd för kunskaps- och utvecklingsfrågor, lagstiftning, nytänk och innovationer i branschen. I ditt dagliga arbete får du direkt återkoppling från branschen och hjälper våra medlemsföretag att öka sin konkurrensförmåga.

Just nu söker vi en Servicetekniker

Just nu söker vi en Servicetekniker

Polymercentrum är inne i en expansiv fas och behöver därför stärka vårt team med ytterligare en viktig resurs. 

Vi söker en självgående, noggrann, ansvarstagande och prestigelös person som har god samarbetsförmåga.

ARBETSUPPGIFTER

  • Arbetsuppgifterna består i att installera och testa utrustning, anpassning av maskiner och utrustning. Felsökning och service både på plats och ute hos kund.
  • Testning och validering av verktyg och material samt avlasta produktionen vid provningar och produktion.
  • Vissa administrativa uppgifter samt kontakter med kunder och leverantörer förekommer.
  • Vi ger dig ett bra stöd under din upplärning och erbjuder internutbildning samt goda möjligheter att vidareutvecklas med oss.

DIN BAKGRUND:

Du har tidigare arbetat som servicetekniker eller ställare/tekniker. Kunskap om polymera material är meriterande.

Du som person är strukturerad, flexibel och gillar ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete samt ta ansvar för uppsatta deadlines.

Då visst arbete är förlagt ute hos kund har du B-körkort och tillgång till bil. 

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Marika Rudén, tel 076-135 61 55, 

Mail: marika@polymerinstitutet.se

Ansökan:
Din ansökan önskar vi omgående, dock senast 30 april 2024.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten genom att klicka på knappen nedan.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här

Ny karriär?

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och driftiga personer som har intresse för att arbeta hos oss. Du kan också arbeta med oss som exempelvis föreläsare, kursledare eller fristående konsult.

Om du har utbildning eller erfarenheter inom polymer- eller plastbranschen är vi särskilt intresserade av att skapa kontakt med dig. Du kan också ha en bakgrund inom t.ex. produktion, utvecklingsarbete, forskning, utbildning eller sälj- och projektledning.

Även om vi just nu inte har något som passar dig, får du gärna skicka in en spontananmälan.

ADRESS

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp

UC_Sigill