Nyheter och aktuellt

Klicka här för att komma till
vår LinkedIn-sida

SENASTE NYTT FRÅN PLASTFORUM

Tidningen Plastforum – Plastteknisk bevakning för dig i branschen. Medlemmar i Polymercentrum erhåller en gratis prenumeration av tidningen.

Nyhetsbrev från Polymercentrum

Här nedan publicerar vi våra nyhetsbrev. I nyhetsbreven berättar vi vad vi har på gång i företaget samt vilka aktiviteter vi anordnar. Kort och gott är det mycket matnyttigt för dig som är intresserad av att veta mer om Polymercentrum.

För att läsa klickar du på symbolen för nedladdning, så öppnas länken i en ny flik.

November 2022

Känner du till alla förmåner på Medlemssidan? Nu kan du bekanta dig med dem via ett filmklipp. Vi lanserar även en ny bok i serien, Fiberkompositer av Anders Sjögren.

September 2022

Ställarhandboken som ljudbok, textade utbidlningsfilmer. Ny bok om Fiberkompositer och mycket mer.

Juni 2022

Wow! Vad mycket det händer på Polymercentrum. Här hittar du information om nya anställda hos oss, en nypublicerad bok och mycket mer.

Maj 2022

Läs om vårens diplommiddag och pristagarna. Se också vilka som blev invalda i styrelsen för Polymercentrum samt intresseföreningen.

Februari 2022

Tredje boken i vår serie är på väg! Under kommande månad kommer vi lansera Livscykelanalys och du som är medlem erhåller 5 ex helt gratis.

December 2021

Vi tackar för ett innehållsrikt år med nya medlemmar, kurser och en bokproduktion, samt blickar framåt mot 2022.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Genom att starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev ger du samtidigt ditt samtycke till vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa här.

ADRESS

Polymercentrum
Box 152
334 23 Anderstorp

Besök:
Oljevägen 1, Anderstorp 

Ring OSS

Joakim 070-942 39 93

Anders 070-315 74 93

 

UC_Sigill